Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
product
project
Filter by Categories
Nieuw product
nieuws
Wandelroute

Vaderdag

Vaderdag 2021. Een persoonlijk Vaderdag cadeau voor de leukste vader van Nederland. Stoere snijplanken, gemaakt met lasers. Originele posters met Neerlands trots en flesopeners, sleutelhangers en bekers van zijn favoriete stad. Maak Vaderdag 2021 onvergetelijk met zo’n uniek vaderdag cadeau.

Is hij gek op barbecuen, koken of eten? Én gek op zijn stad? Dan houdt hij ook van onze robuuste en stoere snijplanken. De illustratie of plattegrond van zijn stad worden met de nieuwste lasertechnologie in het bamboehout gegraveerd.

Ons bamboe is 100% duurzaam, vriendelijk voor messen en ultra hygiënisch. Naast een uniek souvenir dus ook een ontzettend duurzaam vaderdag cadeau! Al onze borrel-, kaas- en snijplanken worden lokaal, met de hand en in Nederland gemaakt.

Verwen hem nog eens extra met een persoonlijk vaderdag tekst, gedichtje of quote. Dat is pas een origineel vaderdag cadeau. Echt een gaaf vaderdagcadeau waarmee je zeker iets bijzonders geeft. Uniek Hollands Design: nu ook bij je vader thuis! Fijne vaderdag!

Filter Showing all 10 results
Prijs
Filter op stad
Categorieën
Gebruik:
Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping
Winkelwagen
There are no products in the cart!
DOORGAAN MET WINKELEN
0