More results...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
product
project
Filter by Categories
Nieuw product
nieuws
Wandelroute

Den Bosch

In onze cadeauwinkel Den Bosch vind je altijd een typisch Den Bosch cadeau of authentiek souvenir van Den Bosch; zoals een prachtige serveerplank van de Sint Jan Den Bosch, of een souvenir van het Den Bosch Carnaval. Want de Bossche borrelplank van de St Jan Den Bosch is speciaal gemaakt voor een alternatief Oeteldonk carnaval!

En voor wie Carnaval 2021 echt het allermeeste mist; geef je vrienden dan een leuk cadeau voor Carnaval of stuur ze een Carnavals kaart. Een ansichtkaart om aan alle Carnavalsvierders te laten weten dat we het Carnavalsfeest in 2022 gewoon keihard gaan inhalen!

Onze luxe kaasplanken en borrelplanken zijn uniek. Lokaal geproduceerd en met de hand gemaakt van duurzaam bamboehout. De afbeelding van de Sint Jan Den Bosch, Oeteldonk en de Carnavalskaarten zijn gemaakt door illustrator Renske Horn. De illustraties worden door de nieuwste lasertechnologie zorgvuldig in het bamboe gegraveerd. Bamboe-hout is de meest duurzame houtsoort die er bestaat, omdat het zo ontzettend snel groeit. Al onze bamboe cadeaus zijn voorzien van certificaat.

Bovendien is bamboe-hout ultra hygiënisch en vriendelijk voor je messen. Handig voor in de keuken, mooi in de woonkamer en origineel als duurzaam wooncadeau. Hollandse Huisjes is een trendy cadeauwinkel vol leuke souvenirs uit Den Bosch. Bijzondere Bossche cadeaus en uniek Hollands Design voor in huis. Voor een mooie Hollandse prijs.

Wil je een product laten personaliseren? Of groot inkopen voor je bedrijf? Stuur ons gerust een berichtje!

Filter Showing all 3 results
Prijs
Filter op stad
Categorieën
Gebruik:
Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping
Winkelwagen0
There are no products in the cart!
DOORGAAN MET WINKELEN
0