More results...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
product
project
Filter by Categories
Nieuw product
nieuws
Wandelroute

RELATIEGESCHENKEN OP MAAT GEMAAKT VOOR JOUW BEDRIJF

Jubileum, kerstgeschenken zakelijk of relaties uit het buitenland op bezoek? Naast de cadeaus uit de webshop, maken wij ook volop duurzame relatiegeschenken op maat. Geef je relaties voortaan authentieke en typisch Nederlandse relatiegeschenken cadeau. Zo blijft je bedrijf verrassen: met originele en duurzame relatiegeschenken die je helemaal naar wens kan personaliseren.

Het is zelfs mogelijk om je bedrijf te verwerken in onze populaire ABC posters. Dan maken we een treffende illustratie van je bedrijfslogo en ontstaat een wel heel origineel relatiegeschenk met logo. Onze verschillende luxe serveerplanken van bekende Nederlandse steden worden nóg persoonlijker met je eigen tekst of domeinnaam. De bamboe sleutelhanger is een relatiegeschenk met logo die met de nieuwste lasertechnologie in het bamboe wordt gegraveerd. Al onze duurzame relatiegeschenken verwerken we tot originele en kant en klare cadeaupakketten.

TEVREDEN KLANTEN EN TER INSPIRATIE:

Duurzame relatiegeschenken teylers museum

Teylers Museum

HET MUSEUM IN HOUT GEGRAVEERD

Voor het oudste en eerste museum van Nederland maakten we een gravure-tekening op maat. Het resultaat is deze speciale en custom-made sleutelhanger; een wel heel bijzonder en duurzaam relatiegeschenk met logo en het Teylersmuseum zelf erin verwerkt. Al onze tekeningen worden gemaakt door illustrator Renske Horn.

Met zo’n gravure-tekening zijn behalve sleutelhangers ook nog talloze andere producten te maken. We verwijzen bijvoorbeeld naar de op maat gemaakte illustratie voor de politie Kennemerland: daarvoor hebben we de illustratie ook op trespa gedrukt. Op porseleinen bekers en ook onze onderzetters van kurk zijn erg populair. In overleg is bij ons zo’n beetje alles mogelijk.

 

ABC Poster Nederland

Jouw bedrijf op onze ABC

Eén ding is zeker: als jouw bedrijfsnaam met een letter begint, is het sowieso mogelijk om je bedrijf te verwerken in één van onze immens populaire ABC posters. En zo een wel heel persoonlijk en vooral origineel relatiegeschenk te creëren. Want je weet ook zeker dat jij de enige zal zijn met die poster!

Behalve twee verschillende Nederlandse posters (ABC Nederland en Lekker Hollands) hebben we ook een ABC Brabant, ABC Haarlem en een ABC Rotterdam. Zo is het dus mogelijk om ook specifieke relatiegeschenken Rotterdam, relatiegeschenken Brabant en relatiegeschenken Haarlem te maken. En er komen steeds nieuwe posters bij!

Het is mogelijk om alle posters te leveren met slimme poster ophangsysteem. Zo ontstaat een kant-en-klaar origineel Nederlands cadeautje. Ook de lijst is te personaliseren met logo of url.

 

VUURTOREN TEXEL

BORRELPLANKEN EN ANSICHTKAARTEN

De vuurtoren van Texel is een veelbezochte bezienswaardigheid. Met meer dan 120.000 bezoekers per jaar heeft het kleine cadeauwinkeltje in de vuurtoren het altijd druk.

Naast ansichtkaarten en posters van de Vuurtoren Texel, hebben wij ook een speciale sleutelhanger, mageneten en serveerplanken ontworpen:  originele Texel souvenirs en duurzame relatiegeschenken.

Patronaat Business Club

PATRONAAT LOGO VERWERKT IN DE STADSKAART

Vrienden en sponsoren van de Haarlemse poptempel kregen een bedank cadeau met een custom-made Haarlem-Patronaat-sleutelhanger. Het logo van de muziektempel hebben we in de stadskaart verwerkt, uiteraard precies op het thuisadres van het Patronaat.

Indien gewenst kunnen wij dankzij ons ervaren team totaalproducten leveren. Denk aan kaartjes (ontwerp en drukwerk) of aan verpakkingen. Of het nu gaat om standaard of op maat gemaakte verpakkingen, wij hebben allround ervaring.

 

Serveerplank met persoonlijke tekst

RELATIEGESCHENKEN DUURZAAM BAMBOE

Onze luxe snijplanken, serveerplanken, kaasplanken en borrelplanken zijn uniek. Ze worden lokaal gemaakt van duurzaam bamboehout en met de hand afgewerkt. En worden nog unieker als relatiegeschenk met logo op de achterkant en/of met een persoonlijk bericht.

Alle illustraties en teksten worden zorgvuldig in het bamboe gegraveerd door de nieuwste lasertechnologie. Bamboe-hout is de meest duurzame houtsoort die er bestaat, omdat het zo ontzettend snel groeit. Al onze duurzame relatiegeschenken worden lokaal gemaakt.

Zo’n mooie serveerplank kan iedereen gebruiken!

 

Op maat gemaakte producten voor jouw bedrijf?

Bij Hollandse Huisjes kan dat! 

We werken graag samen met leuke bedrijven en initiatieven. Van illustraties op maat voor unieke relatiegeschenken tot zakelijke kerstgeschenken, in overleg is heel veel mogelijk. 

Naast de hierboven gegeven voorbeelden staan we altijd open voor nieuwe ideeën. Samen met mijn team denk ik graag met je mee om een uniek en duurzaam relatiegeschenk te maken voor jouw bedrijf of medewerkers. 

Wil je nog meer weten? Bel of mail ons gerust. Of vul het formulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op!

Contactformulier

Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping
Winkelwagen0
There are no products in the cart!
DOORGAAN MET WINKELEN
0