More results...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
product
project
Filter by Categories
Nieuw product
nieuws
Wandelroute

Onderzetters & bekers

Puzzelen met onderzetters en proosten met Hollandse bekers!

Eén van ons meest populaire Hollandse cadeaus zijn de kurken onderzetters. Waarschijnlijk omdat ze perfect zijn voor warme dranken en pannen. Daarom hebben we nu ook extra luxe onderzetters van duurzaam bamboe. Die staan helemaal geweldig onder een mooi glas wijn of lekkere beker Hollandse melk. Die je natuurlijk drinkt in één van onze Nederlandse XL mokken!

Onze bekers en onderzetters maken een uniek Hollands cadeaupakket. Het design is met de hand getekend door illustrator Renske Horn. De onderzetters zijn van ecologisch kurk en bamboe; dus behalve handig voor warme bekers, ook een ontzettend duurzaam Nederlands cadeau! De plattegrond is zorgvuldig in het kurk en bamboe gegraveerd zodat er een echte puzzel ontstaat. En je er dus echt mee kan puzzelen!

Onze XL bekers zijn van sterk porselein en staan vol typisch Nederlandse lekkernijen. Welk typisch Hollands eten maakt ons land zo bijzonder? Nederland heeft zoveel te bieden, het is onmogelijk in 1 woord te omschrijven. Laat staan om het in 1 tekening te laten zien. Daarom staan onze nieuwe XL bekers vol lekkere typisch Hollandse lekkernijen. Uit alle provincies; van Arnhemse meisjes tot Zeeuwse bolus.

Hollandse Huisjes is een trendy cadeauwinkel vol leuke souvenirs uit Nederland. Onze souvenirwinkel verkoopt de mooiste illustraties van Nederland, typisch Nederlandse cadeautjes en leuke Hollandse souvenirs. Bijzondere Hollandse kado artikelen en uniek Hollands Design voor in huis.

Filter Showing all 20 results
Prijs
Filter op stad
Categorieën
Gebruik:
Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping
Winkelwagen0
There are no products in the cart!
DOORGAAN MET WINKELEN
0