More results...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
product
project
Filter by Categories
Nieuw product
nieuws
Wandelroute

Onze producten

Hollandse Huisjes is een woonwinkel met exclusief eigen design: unieke cadeaus, originele relatiegeschenken en luxe woonaccessoires uit Nederland. Al onze wooncadeaus worden lokaal, met veel liefde en de hand gemaakt. Het mooiste van je stad en land, voor in huis. Direct een leuk wooncadeautje nodig? Kijk hier voor onze verkooppunten. Verwen jezelf of een ander!

 

Met z’n vijven ontwerpen continu nieuwe producten, waar kwaliteit en duurzaamheid altijd voorop staat. Alle woonaccessoires die we verzinnen zijn uniek, duurzaam en met de hand geïllustreerd en gemaakt. Afgewerkt in onze eigen werkplaats in Haarlem. We gebruiken bijna uitsluitend duurzame en circulaire materialen zoals kurk, bamboe en gerecycled porselein en papier. Voor jullie werken we hard om ons assortiment elke maand uit te breiden.

Naast een grote selectie wenskaarten, posters en plattegronden van een groeiend aantal Hollandse steden, verkopen we nu ook luxe serveerplanken van bamboe one-of-a-kind design tegels en onderzetters van kurk. Ook de populairste lifestyle accessoires wisselen we regelmatig. Vaak op aanvraag van onze groeiende Hollandse Huisjes fan community. Renske is in 2015 met Haarlemse Huisjes begonnen en sindsdien groeit haar ‘fanbase’ met haar mee.

Omdat we graag luisteren naar onze fans, krijgen we veel ideeën vanuit de community. Zo blijven onze woonitems steeds origineel en up-to-date. Bovendien ontwerpen we ook seizoengebonden woonaccessoires. Met kerst schilderde we een sneeuwwit sprookje op de Grote Markt in Haarlem. En de Hollandse Huisjes plantenstekers ontwikkelde we speciaal voor het Bloemencorso. Deze maand komen we ter ere van de Gay Pride met een regenboog uitvoering van de plattegrond van Amsterdam.

Heb jij ook een goed idee?

Stuur ons een berichtje op Facebook of een mail. We horen graag van je!

Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping
Winkelwagen0
There are no products in the cart!
DOORGAAN MET WINKELEN
0