More results...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
product
project
Filter by Categories
Nieuw product
nieuws
Wandelroute

Posters

Trendy Hollands design van typisch Nederlandse dingen!

Onze posters, art prints en poster plattegronden zijn uniek Hollands design; handgetekend en van galerie kwaliteit. Samen met het slimme ophangsysteem van hout is de poster een trendy en duurzaam wooncadeau. In onze cadeauwinkel verkopen we de mooiste illustraties van typisch Hollandse dingen en Hollandse souvenirs.

De poster plattegronden van Nederlandse steden en lijntekeningen zijn gedrukt op 100% duurzaam vezelpapier van gerecycled landbouwafval. De gekleurde art print illustraties en ABC posters komen op wit papier dat op natuurlijke wijze is gebleekt. Al onze papiersoorten zijn van galeriekwaliteit, met een prachtige structuur en voorzien van FSC keurmerk. Enkel papier dat voldoet aan de hoogste eisen op sociaal, milieuvriendelijk en economisch gebied, mag dit keurmerk dragen.

De posters zijn super simpel op te hangen met ons slimme houten ophangsysteem. Door het magnetische systeem blijven je posters stevig op hun plek zonder te beschadigen. Met het luxe koordje zijn ze mooi en snel aan de muur te hangen. Voor elke maat poster hebben we een perfect passende lijst, in licht en donker hout.

Onze cadeauwinkel verkoopt de mooiste illustraties van typisch Hollandse dingen en lekkernijen, typisch Nederlandse cadeautjes en leuke Hollandse souvenirs. Bijzondere Hollandse kado artikelen en uniek Hollands design voor in huis!

Filter Showing 1 - 60 of 200 results
Prijs
Filter op stad
Categorieën
Gebruik:
Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping
Winkelwagen0
There are no products in the cart!
DOORGAAN MET WINKELEN
0