More results...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
product
project
Filter by Categories
Nieuw product
nieuws
Wandelroute

Samen met Hollandse Huisjes op ontdekkingstocht door Amsterdam

DE KLEINSTE CULINAIRE HUISJES VAN AMSTERDAM

Huizen en winkels zo smal als een voordeur? Ze bestaan echt. Ontdek de geheime huisjes van Amsterdam. Meerdere huisjes claimen het aller smalste te zijn. Wil je weten waar ze staan en waarom ze zo smal zijn? Ga met ons mee op reis en bewonder de bouwkundige pareltjes van onze hoofdstad!

Onze stadswandeling is helemaal gratis (en reclame vrij). Beleef het smalste huisje, geveltje, pakhuis, coffeeshop, cafeetje, winkeltje, theehuisje, restaurantje en hotelletje van Amsterdam. Doe de stadswandeling: ‘Smal & Lekker Amsterdam!’

Startpunt:  stadswandeling amsterdam

De totale route is 6.5 km.

Wil je overal langslopen en een paar mooie foto maken? Dan ben je een kleine 2 uur onderweg. Stop je op meerdere plekken om ook iets lekkers te eten en te drinken? Dan ben je de hele dag bezig. Boek je ook onze geheime tip, een echt uniek hotelletje: dan is je romantisch weekend compleet!

Start vanaf: Amsterdam Centraal Station.
Adres: Stationsplein, 1012 AC Amsterdam

VAN AMSTERDAM CS NAAR SINGEL 7:
Loop vanuit het station in 8 minuten naar je startpunt. Loop het station uit in de richting van het centrum. Sla direct rechtsaf naar het westen, richting het Ibis hotel. Sla vervolgens linksaf op de Prins Hendrikkade naar de Nieuwendijk. Vervolg je weg op de Singel. Het super smalle huisje zit rechts op nummer 7.

Start vanaf: P1 Parking Amsterdam.
Adres: Prins Hendrikkade 20A, 1012 TL Amsterdam

VAN P1 PARKING NAAR SINGEL 7:
Vanuit de parkeergarage in het centrum van Amsterdam loop je via de Nieuwendijk, binnen 4 minuten naar je startpunt: Singel 7. Ga richting de Prins Hendrikkade en neem een scherpe bocht rechtsaf. Dan linksaf de Nieuwendijk op en dan rechts naar de Singel.

2

SINGEL 7

Adres: Singel 7, 1012 NA Amsterdam.

Onze route begint direct bij het smalste huisje van Amsterdam. Alleen is dit wel écht het smalste gebouw? Nou dat ligt er maar net aan wat je verstaat onder het smalste huisje. Meerdere huizen claimen namelijk de smalste te zijn. Zowel Singel 7, Singel 166, als de Oude Hoogstraat 22, doen alle drie een gooi naar deze bijzondere titel.

WIST JE DAT…

Waar de meeste reisgidsen Singel 7 aanwijzen als het smalste huis van Amsterdam, of zelfs het smalste huis ter wereld, lijkt dit toch niet helemaal te kloppen. Want terwijl de Singel 7 aan de grachtenkant heel smal is, is de voorkant van het huis echt een heel stuk breder!

En daarom gebied de eerlijkheid ons te verklappen dat de Singel 7 toch niet het smalste huis van Amsterdam is. Wel heeft het huisje de smalste gevel. De gevel van dit huisje is krap een meter breed en zo smal dat het huisnummer zelfs niet naast de deur past. Vandaar Singel 7: het huis met de allersmalste gevel!

2

VAN SINGEL 7 NAAR SINGEL 166:
Loop dan vanaf Singel 7 (het huis met de smalste gevel) rechtdoor richting de Jeroenensteeg. Sla na 400 m rechtsaf de Blauwburgwal over en direct weer links richting de Singel. Je vindt Singel 166 dan aan je rechterhand.

SINGEL 166

Adres: Singel 166, 1015 AH Amsterdam.

Aan de overkant van Singel 7, op nummer 166 staat nog een super smal grachtenpand. De voorgevel van dit huis is slechts 1.80 meter breed en meestal omgeven door prachtig bladgroen.

WIST JE DAT…

Van binnen is het huisje driehoekig. Het is 16 meter diep en waaiert naar achteren uit tot een breedte van 5 m. Het pandje heeft een lijstgevel versierd met prachtige ornamenten.

2

VAN SINGEL 166 NAAR OUDE LELIESTRAAT 2:
Loop vanaf de Singel 166 nog 50 meter rechtdoor. Sla op de kruising van de Singel en de Oude Leliestraat rechtsaf. De coffeeshop zit direct rechts op nummer 2. Door de vele stickers op de gevel is de kleinste coffeeshop van Amsterdam snel te herkennen.

DE KLEINSTE COFFEESHOP VAN AMSTERDAM 

Adres: Oude Leliestraat 2, 1015 AW Amsterdam.

Benieuwd naar de kleinste en meest bekende coffeeshop van Amsterdam? Als lunch serveren ze space cake met marihuana en vanwege de grootte is er geen toilet. De coffeeshop is het onder meer beroemd vanwege zijn bijzondere inrichting en vele de gewonnen cannabis awards.

TIP: De coffeeshop is ook een goede locatie om beroemdheden tegen het lijf te lopen. Zo is artiest Snoop Dogg er al meerdere keren gesignaleerd!

2

VAN OUDE LELIESTRAAT 2 NAAR DE TORENSLUIS:
Loop terug naar de Singel. Op de kruising van de Singel en de Oude Leliestraat zit een originele Hollandse Kaaswinkel en proeflokaal. Tegenover de Kaaswinkel Reypenaer zit de brug Torensluis.

DE TORENSLUIS

Adres: Torensluis, 1012 RJ Amsterdam

Met haar 42 meter is dit een van de breedste bruggen van Amsterdam. Bij mooi weer strekt het terras van het café aan de overkant zich uit tot over de brug. Ooit stond hier een toren en was het in gebruik als marktplaats. Nu zit het hier vol met Amsterdammers die met mooi weer genieten van een biertje en een bitterbal.

WIST JE DAT…

Waarom de brug zo breed is? De Torensluis is een karakteristieke boogbrug die zo breed is doordat er ooit een toren op heeft gestaan. Onder de brug zijn de kerkers nog steeds intact. Vroeger waren deze kerkers voor zwervers en landlopers. De laatste jaren zat er een jazzcafe. Maar toen de ruimte in 2015 leeg kwam te staan, werd het gekraakt. Tot een groep bewoners er twee jaar later een buurthuis startte.

TIP: Op de hoek van de Singel 182 en de Oude Leliestraat zit een echte Hollandse kaaswinkel en proeflokaal. Dit familiebedrijf is al sinds 1906 actief onder de naam: Nederlandse Natuurlijke Reypenaer Kazen. Je kan bij hun winkel in het hartje van Amsterdam zowel kaas kopen, als kaas proeven. Een kaasproeverij duurt ongeveer een uur en het proeflokaal biedt ruimte aan een maximum van 20 mensen. De proeverijen zijn iedere dag op verschillende tijdstippen te boeken.

Halverwege de brug staat een bronzen borstbeeld van Multatuli (Latijn voor ‘ik heb veel leed gedragen’). Een Nederlands schrijver die vooral bekend staat om zijn roman Max Havelaar, of de koffieveilingen van de Nederlandse handelmaatschappij.

WIST JE DAT…

De echte naam van Multatuli Eduard Douwes Dekker is. Douwes Dekker werd in 1920 geboren en groeide op in Amsterdam. Tot hij in 1839 met zijn vader vertrok naar Nederlands-Indië (het huidige Indonesië).

Max Havelaar (1860) werd in 2002 uitgeroepen tot het belangrijkste Nederlandse boek ooit!

2

VAN DE TORENSLUIS NAAR DE ROZENBOOMSTEEG 4:
Om bij het kleinste cafeetje van Amsterdam te komen, blijf je rechtdoor richting het zuiden lopen op de Singel, met het water aan je linkerhand. Bij de derde brug ga je linksaf naar de Oude Spiegelstraat. Loop door op de Raamsteeg en sla rechtsaf naar de Spuistraat. Na 150 meter ga je links richting het Spui. Aan het einde van het Spui steek je rechtdoor de Rozenboomsteeg in. Café De Dokter zit dan aan de linkerkant op nummer 4.

HET KLEINSTE CAFÉ VAN AMSTERDAM

Adres: Rozenboomsteeg 4, 1012 PR Amsterdam.

Het kleinste café van Amsterdam is Café De Dokter. Dit cafeetje is slechts 18 m2 groot en wordt in de volksmond ook wel liefkozend “Het Doktertje” genoemd.

WIST JE DAT…

Café De Dokter werd op 2 september 1798 gesticht door een chirurgijn van het toenmalig Binnengasthuis, vanaf datzelfde jaar is de familie Beems het proeflokaal en café gaan uitbaten. Al snel werd Het Doktertje het stamlokaal van alle doctoren van het Binnengasthuis en de medische studenten van de nabijgelegen Universiteit van Amsterdam. Op dit moment staat de zesde generatie, Jannie en Jan Beems, achter de bar. Café De Dokter is woensdag t/m zaterdag geopend van 16.00 tot 01.00 uur.

TIP: Vlak voor de Romeinarmsteeg zit aan de Singel 312 het smalste pakhuis van Amsterdam. Kijk dus vooral even naar rechts! (Adres: Singel 312, 1016 AE Amsterdam.)

TIP: Vanaf het kleinste café van Amsterdam is het ongeveer 10 minuten lopen naar het kleinste kapelletje van Amsterdam. Achter de prachtige toegangspoort naar het Swigtershofje huist een piepklein kapelletje van slechts 4 bij 4 meter. Het kapelletje is 8 meter hoog. LET WEL OP: Het kapelletje is waarschijnlijk niet zomaar te bezoeken. Het is namelijk verbouwd tot ‘hemels appartement’. De mooie toegangspoort is wel te zien vanaf de straat. Adres: Swigtershofje 94, 1011 PM Amsterdam.

2

VAN ROZENBOOMSTEEG 4 NAAR DE GRIMBURGWAL 2:
Loop vanaf Café De Dokter nog 50 meter verder rechtdoor en sla rechtsaf de Kalverstraat in. Neem vervolgens de eerste links richting het Spui. Aan het einde van het Spui sla je linksaf het Rokin op en na 26 meter direct weer rechts om op het Rokin te blijven. Vervolg je weg naar de Langebrugsteeg. De Langebrugsteeg gaat over in de Grimburgwal. Het kleinste pannenkoekenhuis van Amsterdam zit rechts op de Grimburgwal 2.

HET KLEINSTE PANNENKOEKENHUIS VAN AMSTERDAM

Adres: Grimburgwal 2, 1012 GA Amsterdam.

Het is het kleinste pannenkoekenrestaurant van Europa is gevestigd in een pand uit 1539. Via een steile trap bereikt u Pannenkoekenhuis Upstairs op de 1e etage. Het restaurant heeft slechts 4 tafels met een maximale capaciteit van 18 personen. In het kleine open keukentje kunt u zelf zien hoe de pannenkoeken worden bereid.

WIST JE DAT…

Aan het plafond hangen ruim 100 theepotten.

TIP: Restaurant Upstairs en werkt zoveel mogelijk met biologische streekproducten is in het bezit van een ’certificaat van uitmuntendheid’. 

2

VAN DE GRIMBURGWAL 2 NAAR DE DAMSTRAAT 4:
Loop vanaf het kleinste pannenkoekenhuis van Amsterdam terug richting de Kalverstraat en steek vervolgens rechtdoor de Taksteeg in. Aan het eind van de steeg sla je linksaf naar het Rokin en loop 400 m rechtdoor. Sta je weer op de Dam? Sla dan rechtsaf de Damstraat in en op nummer 4 huist vooralsnog het kleinste kroegje van Amsterdam: Café de Dam.

DE KLEINSTE KROEG VAN AMSTERDAM 

Adres: Damstraat 4, 1012 JM Amsterdam.

Louis en zijn dochter Celine draaien de zaak sinds 1986, maar al in 1803 wisten Amsterdammers het café te vinden voor een lekker pilsje of een stevige neut.

WIST JE DAT…

Café de Dam is niet alleen de kleinste kroeg van Amsterdam, het heeft ook de steilste trap van Amsterdam.

TIP: Om hier nog een biertje te kunnen drinken, moet je helaas wel opschieten. Na 28 oktober 2018 zal het kleinste kroegje van Amsterdam haar deuren sluiten’. 

2

VAN DE DAMSTRAAT 4 NAAR DE OUDE HOOGSTRAAT 22:
Om bij de Oude Hoogstraat 22 te komen loop je via de Damstraat zo de Oude Doelenstraat en daarna de Oude Hoogstraat in. Op nummer 22 huist het kleinste huisje van Amsterdam.

HET SMALSTE HUISJE, WINKELTJE EN THEEKAMERTJE 

Adres: Oude Hoogstraat 22, 1012 CE Amsterdam.

Maar op welke plek staat nu echt het smalste huis? Waar de Singel 7 en de Singel 166 achter de deuren wijder uitlopen, doet het gebouw aan de Oude Hoogstraat 22 dit zeker niet. Dit huisje is slechts 5 meter diep en blijft overal precies 2.02 meter breed!

Het pandje, dat stamt uit 1738, bevindt zich pal naast het Oost Indisch Huis en de toegangspoort naar de Walenkerk. Door haar karakteristieke klokgevel is dit huisje een echt miniatuurversie van een typisch Amsterdams grachtenpand. Het grachtenpandje aan de Oude Hoogstraat 22 wordt gezien als zowel het kleinste huis én het smalste huis van Amsterdam.

WIST JE DAT…

In 2014 opende het kleinste huis haar deuren als een thee- en keramiekwinkeltje. Het kleinste huisje, is nu dus ook het kleinste winkeltje van AmsterdamNaast thee, theeservies en andere theebenodigdheden, verkopen ze ook heerlijke delicatessen zoals chocolade, honing, nougat, fudge en likeur.

TIP: Sinds kort huist er in ditzelfde pandje nog een andere verrassing. Op de eerste verdieping van het smalste huisje en het smalste winkeltje van Amsterdam, huist nu ook het smalste theehuis van Amsterdam. Als je hier thee komt drinken, dan is smalste theekamer van Amsterdam ook direct voor jou privé. Naast ontbijt, lunch en een uitgebreide High Tea, worden hier ook theecursussen en theeproeverijen gehouden. In de sfeervolle intieme ruimte kunnen maximaal 5 personen tegelijk genieten. Reserveer telefonisch of online

WIST JE DAT…

Hoewel het huisje tegenwoordig twee verdiepingen en een vliering telt, bestond het in haar beginjaren alleen maar uit een begane grond. Tussen 1768 en 1787 zijn de huidige verdiepingen en vliering bijgebouwd.

2

VAN DE OUDE HOOGSTRAAT 22 NAAR DE KLOVENIERSBURGWAL 29:
Vanaf het smalste huisje van Amsterdam is het maar enkele minuten lopen naar het Trippenhuis. Loop op de Oude Hoogstraat naar het zuidoosten, steek het water over en sla direct linksaf de Kloveniersburgwal op.

HET GROOT TRIPPENHUIS 

Adres: Kloveniersburgwal 29, 1011 JV Amsterdam.

Lekker gegeten? Dan lopen we direct door naar het hoogst ongewone Trippenhuis aan de Kloveniersburgwal 29. Dit grote huis werd in 1666 gebouwd voor de succesvolle broers Lodewijk en Hendrick Trip. Met een breedte van 22 meter was het de breedste woning van die tijd in Amsterdam. Op het dak staan schoorstenen die lijken op kanonnen, omdat de broers hun fortuin hadden verdiend in de wapenhandel.

WIST JE DAT…

De gebroeders Trip verdienden hun fortuin onder andere door de VOC: ze handelden in ijzer en wapens. Een deel van het huis fungeerde vanaf 1713 als logement voor de VOC kamer Zeeland, die soms maanden achtereen in Amsterdam verbleven om de vergaderingen van de Heeren XVII, het hoogste bestuurlijke lichaam van de VOC, bij te wonen. Op dit moment zetelt hier de Koninklijke Academie van Wetenschappen.

TIP: Heb je al naar boven gekeken? Het Trippenhuis is namelijk te herkennen aan haar mortiervormige schoorstenen; een soort kanonnen.

2

VAN DE KLOVENIERSBURGWAL 29 NAAR DE KLOVENIERSBURGWAL 26:
Loop vanaf Het Groot Trippenhuis rechtdoor naar de Nieuwmarkt en sla twee keer linksaf om bij de overkant van de gracht te komen. Het Klein Trippenhuis zit aan de linkerkant.

HET KLEIN TRIPPENHUIS 

Adres: Kloveniersburgwal 26, 1012 CV Amsterdam.

Bijna recht tegenover het enorme huis van de gebroeders Trip staat een huisje van slechts 2,44 meter breed. Volgens de legende hoorde een van de rijke Trip broers een bediende zeggen dat hij “al blij zou zijn met een huis zo breed als hun voordeur”. Toen bouwde deze excentrieke broer het Kleine Trip-huis voor de gelukkige bediende aan de overkant van het kanaal.

Het kleine Amsterdamse grachtenpandje heeft een uitgebreide zandstenen gevel in klassieke stijl. Het huis is waarschijnlijk gebouwd in een steegje tussen 2 bestaande huizen. Kijk vooral ook eens omhoog naar de bijzonder versierde gevel! Zie jij wat het zijn? Helemaal in de top zitten 2 vrouwelijke sfinxen met blote borsten, reliëfs van druiven, zonnebloemen en een zandglas. 

WIST JE DAT…

Alhoewel de legende van het Klein Trippenhuis een leuk verhaal is, is het waarschijnlijk niet waar. Het Groot Trippenhuis werd namelijk opgeleverd in 1662. En het kleine huis in 1669. Beide broers waren toen al overleden.

TIP: Oudere inwoners van de buurt herinneren zich het als een snoepwinkel. Sinds 1995 zit hier een winkel in kinky feestkleding. Wil je ook binnen gluren? De spannende winkel is 7 dagen per week geopend van 13:00 tot 19:00 uur.

WIST JE DAT…

Het Klein Trippenhuis is een van de smalste grachten panden in Amsterdam. Maar net als de huizen aan de Singel: aan de achterkant verbreedt het gebouw zich naar het naastgelegen gebouw. In het geval van het Klein Trippenhuis loopt het huis uit naar ongeveer 6 meter.

2

VAN DE KLOVENIERSBURGWAL 26 NAAR DE TROMPETTERSTEEG:
Loop vanaf het Klein Trippenhuis een klein stukje terug naar het noordoosten, richting de Koestraat. Sla linksaf naar de Koestraat. Sla rechtsaf naar de Oudezijds Achterburgwal en sla de eerste mogelijkheid linksaf naar de Stoofsteeg. Steek het water, de Sint Jansbrug, over en sla direct rechtsaf naar de Oudezijds Voorburgwal. Na 140 meter zit de smalle Trompettersteeg aan je linkerhand. De ingang zit tussen Oudezijds Voorburgwal 86 en 88.

DE SMALSTE STEEG VAN AMSTERDAM 

Adres: Trompettersteeg, 1012 HB Amsterdam.

Hoewel twee mensen elkaar hier nauwelijks kunnen passeren is het toch een van de drukste straatjes van Amsterdam: het is het hartje van de Rosse Buurt en er hangen dan ook vele rode lantaarntjes aan de gevels. De Trompettersteeg is op sommige plekken slechts 100 centimeter breed en daarom ongetwijfeld de drukste smalle steeg van Europa.

2

VAN DE TROMPETTERSTEEG NAAR DE ZEEDIJK 1:
Loop de Trompettersteeg helemaal uit naar het westen, richting de Sint Annadwarsstraat. Loop linksom om het Oudekersplein tot je weer uitkomt op de Oudezijds Voorburgwal en ga weer links. Sla in de bocht rechtsaf naar de Sint Olofssteeg en direct links naar de Zeedijk. Op nummer 1 huist de oudste kroeg van Amsterdam.

HET OUDSTE PROEFLOKAAL VAN AMSTERDAM 

Adres: Zeedijk 1, 1012 AN Amsterdam.

Op Zeedijk 1 zit het oudste proeflokaal van Amsterdam: In ’t Aepjen. Dit café is gevestigd in een van de twee overgebleven houten huizen in Amsterdam. Je waant je direct in de 16e eeuw!

WIST JE DAT…

Het bekende Nederlandse gezegde “in de aap gelogeerd zijn”, komt hier vandaan. Want als je vroeger logeerde in de Herberg In ’t Aepje, kwam je krabbend van de jeuk weer naar buiten. In de tijd van de VOC logeerde hier namelijk zeelieden en zij mochten hun drankrekening betalen met meegebrachte apen van overzee. Deze aapjes waren oh-zo schattig, maar zaten ook vol vlooien!

TIP: Drink een borrel in het oudste café van Amsterdam en kijk naar alle historische relikwieën: oude kruiken waarin vroeger de sterke drank werd bewaard, het beeld van een aap, de oude tap met een bronzen beeld van een 17e eeuwse man en de oude schilderijen en prenten. Neem plaats bij het raam en kijk vanuit het intieme café op uw gemak naar de stroom van bewoners en bezoekers die hier dagelijks langslopen. In ‘t Aepjen. Geopend dagelijks van 14:00 tot 01:00 (vrijdag en zaterdag tot 03:00).

2

VAN DE ZEEDIJK 1 NAAR DE HAARLEMMERSTRAAT 43:
Vanaf de Zeedijk 1 loop je gemakkelijk naar het smalste restaurant van Amsterdam lopen. Loop naar het noordwesten op de Zeedijk, richting de Sint Olofspoort. Vervolg je weg naar de Prins Hendrikkade. Sla linksaf om op de Prins Hendrikkade te blijven. Sla rechtsaf naar de Nieuwendijk en steek het water over. Loop 100 meter en het smalste restaurant van Amsterdam zit links.

HET SMALSTE RESTAURANT VAN AMSTERDAM 

Adres: Haarlemmerstraat 43, 1013 EJ Amsterdam.

Sinds 1993 heten Yvonne en Roberto je welkom in het smalste restaurant van Amsterdam: De Groene LanteerneDe gevel van het smalle restaurant is slechts 1,28 meter breed en het bijzondere interieur afkomstig uit de oude ‘Bickerskerk’.

TIP: Het restaurant De Groene Lanteerne kan op twee verdiepingen maximaal 40 gasten ontvangen. Het smalste restaurant en wijnhandel zijn gespecialiseerd in zeldzame producten en wijnen. De Groene Lanteerne valt in een hogere prijsklasse en is 6 dagen in de week geopend.

WAAROM ZIJN DEZE HUISJES NOU ZO SMAL..?

Waarom zijn deze huisjes nou zo smal? In de zeventiende eeuw moest in Amsterdam belasting worden betaald voor de breedte van de gevel aan de gracht. Om deze vaak hoge belasting te ontwijken, bedachten de nieuwe huiseigenaren hier een creatieve oplossing voor: Ze maakte het huis aan de grachtzijde zo smal mogelijk, terwijl ze de woning aan de andere breed lieten uitlopen. En hierdoor betaalde ze dus heel wat minder belasting!

2

VAN DE HAARLEMMERSTRAAT 43 NAAR WATERTORENPLEIN 6:
Loop vanuit het restaurant naar het noordwesten op de Haarlemmerstraat, richting de Buiten Vissersstraat. Vervolg daarna je weg naar de Haarlemmerdijk. Dan een flauwe bocht naar links richting het Haarlemmerplein. Vanaf hier is het nog ongeveer 20 minuten lopen.

BONUS: HET KLEINSTE HOTELLETJE VAN AMSTERDAM

Adres: Watertorenplein 6, 1051 PA Amsterdam.

Heb je na een dag Amsterdam nog niet genoeg smalle en kleine huisjes gezien? Maak je weekend dan compleet en boek ook het kleinste hotelletje van Amsterdam. Vanuit het smalste restaurant, is het slechts een klein half uurtje lopen naar het kleine hotelletje De Windketel. Het is mogelijk om vanaf een minimum van 3 nachten in dit bijzondere torentje te overnachten. Maar ook zonder reservering is dit industriële monument uit 1897 zeker de moeite waard.

TIP: In de Windketel is het mogelijk om te slapen in een vrijstaand torentje. De Windketel is een industrieel monument dat duurzaam is verbouwd tot een luxe appartement voor maximaal twee personen. Het vrijstaande achthoekige torentje staat in een autovrije ‘ecowijk’. Het appartement is van alle gemakken voorzien en ingericht met Dutch Design.

Gasten komen van over de hele wereld. Ze zijn veelal aangenaam verrast door de privacy en de rust van de plek. “Het is een heel bijzonder hotel en een ideale uitvalbasis voor een weekendje Amsterdam.”

De leukste cadeaus voor moederdag

De leukste cadeaus voor moederdag

Zoek je een leuk cadeau voor moederdag?  Geef je moeder dit jaar een prachtige borrel- of snijplank mét een persoonlijk bericht erin gegraveerd. Gegarandeerd een origineel cadeau, waar ze ook nog iets aan heeft! In onze werkplaats in Haarlem maken wij al onze borrel-,...

Lees meer
Zeg het met een kaartje

Zeg het met een kaartje

Een kaartje krijgen is altijd leuk, moeders zijn er gek op. Op onze XL ansichtkaarten kun je een uitgebreid bericht voor je moeder voor moederdag kwijt. Onze extra grote ABC-ansichtkaarten vallen zeker in de smaak. Bestel je liever een hele set kaarten? Bekijk snel...

Lees meer
Een paasontbijt in stijl

Een paasontbijt in stijl

Tijdens een paasontbijt of paasbrunch kun je echt even lekker uitpakken. De lekkerste broodjes, heerlijk verse sapjes en natuurlijk de eitjes. Erg leuk om voor Pasen de tafel dan extra feestelijk te dekken. Ga je Pasen vieren met vrienden of familie en wil je iets...

Lees meer
window.dojoRequire(["mojo/signup-forms/Loader"], function(L) { L.start({"baseUrl":"mc.us18.list-manage.com","uuid":"21646748ec5bcf844c445bffc","lid":"a3db6be1ad","uniqueMethods":true}) })
Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping
Winkelwagen0
There are no products in the cart!
DOORGAAN MET WINKELEN
0