More results...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
product
project
Filter by Categories
Nieuw product
nieuws
Wandelroute

Haarlem

Wist je dat de Hollandse Huisjes ooit is begonnen als Haarlemse Huisjes? In onze cadeauwinkel Haarlem vind je een ruime collectie van alles dat typisch Haarlems is: Haarlemse cadeaus, souvenirs en woonaccessoires.

Wat is typisch Haarlems? De zoektocht naar écht leuke Haarlem souvenirs is bijdeze klaar. Vind voor iedere Haarlem-liefhebber een leuk Haarlem souvenir of originele Haarlem ansichtkaarten; mooie illustraties van Haarlemse huisjes, de stad Haarlem, kerken en de Grote Markt Haarlem.

De artprint van de Haarlem Grote Markt verkopen we zowel in een zomer als in een kerstuitvoering. Want de kerstmarkt Haarlem heeft zo’n speciaal plekje in ons hart: we hebben er speciaal een Haarlemse kerstkaart van gemaakt!

In onze souvenirwinkel Haarlem vind je alleen de allermooiste illustraties van Haarlem, (woon)cadeaus en souvenirs van echte Hollandse klasse! Geef ook eens een typisch Haarlems cadeau; lokaal gemaakt van de allerhoogste kwaliteit.

Met onze wandelroute door de stad Haarlem heb je altijd wat te doen in Haarlem. Laat onze Haarlemse huisjes je door de stad leiden; met de mooiste illustraties van Haarlem langs de mooiste museums in Haarlem; het Teylersmuseum, Frans Hals en het archeologisch museum in de Vleeshal. Het Museum Haarlem is ook een verkooppunt van onze souvenirs Haarlem.

In onze cadeauwinkel Haarlem verkopen we het allerbeste en leukste wat Haarlem te bieden heeft: uniek Hollands design en 100% originele souvenirs Haarlem cadeaus. Lokaal, duurzaam en handgemaakt!

Wil je een product laten personaliseren? Of groot inkopen voor je bedrijf? Stuur ons gerust een berichtje!

Filter Showing all 41 results
Prijs
Filter op stad
Categorieën
Gebruik:
Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping
Winkelwagen0
There are no products in the cart!
DOORGAAN MET WINKELEN
0