Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
product
project
Filter by Categories
Nieuw product
nieuws
Wandelroute

Hoi, ik ben Renske!

Jij hebt er vast ook eentje: een gebouw of stad die extra speciaal voor je is. Of je daar nou nog steeds woont, alweer een tijdje weg bent, of vooral graag op bezoek komt: magnifieke gebouwen genoeg. En allemaal hebben ze hun een eigen rijke geschiedenis.

Het Witte Huis in Rotterdam bijvoorbeeld. Hoeveel mensen hebben daar wel niet gewerkt? Heel bijzonder dat de eerste wolkenkrabber van Europa, ook als een van de weinige gebouwen het bombardement van 1940 heeft doorstaan. Of wat vind je van het Rijksmuseum Amsterdam? Het huis van de Nachtwacht, misschien wel het beroemdste schilderij van Nederland. Zoveel verschillende Hollandse huisjes, zoveel originele cadeaus.

Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje in onze webshop.

Mijn eigen favoriete gebouw is het Centraal Station van Haarlem. Samen met de Droste fabriek. Vroeger, als ik met de trein Haarlem binnen kwam rijden, dan trof de geur van cacao me vaak al halverwege de trap. De bitterzoete geur van ruwe cacaobonen die me vertelde dat ik thuis was. Wat een fijn gevoel was dat zeg. En daarom hangt de print van Droste nu in mijn gang.

Hollandse Huisjes is een eindeloze serie illustraties van bijzondere Hollandse cityshapes, landmerken en stadskaarten. Unieke tekeningen die ik met veel liefde verwerk tot waardevolle woonaccessoires en cadeaus. In mijn webshop verkoop ik posters, sleutelhangers en kalenders. En maandelijks komen er nieuwe producten bij!

Veel mensen vinden het leuk om mijn huisjes te verzamelen. Terwijl anderen ze juist weer graag weggeven. Voor wie het ook mag zijn: ik hoop dat je er evenveel plezier aan beleeft, als ik had bij het maken! En heb je weinig tijd om te winkelen? Klik dan direct door naar de absolute bestseller –> een bijzonder gekleurde plattegrond van Amsterdam. Exclusief te koop in mijn Amsterdamse webwinkel!

Hartelijke Hollandse groetjes,

PSSSSST…
Alle Hollandse souvenirs verkoop ik ook op ambachtelijke markten door heel Nederland. Via Facebook en Instagram laat ik altijd weten waar ik sta. Of neem eens een kijkje in de webwinkel van Haarlemse Huisjes of Amsterdamse Huisjes. Want ook daar zijn de meeste gifts een feest van herkenning! En gegarandeerd een origineel cadeau!

ONS TEAM

MELANIE NAHAR

MELANIE NAHAR

EVA DE RAADT

EVA DE RAADT

RENSKE HORN

RENSKE HORN

MAX KAPSHTYK

MAX KAPSHTYK

EDWIN DIJKHUIZEN

EDWIN DIJKHUIZEN

Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping
Shopping Cart
There are no products in the cart!
Subtotal
0,00
Total
0,00
Continue Shopping
0