More results...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
product
project
Filter by Categories
Nieuw product
nieuws
Wandelroute

Hoi, ik ben Renske

Jij hebt er vast ook eentje: een gebouw of stad die extra speciaal voor je is. Of je daar nou nog steeds woont, alweer een tijdje weg bent, of vooral graag op bezoek komt: mooie gebouwen en plekken genoeg. Allemaal met een eigen rijke geschiedenis.

Hollandse Huisjes is een serie illustraties en producten van bijzondere Nederlandse gebouwen, landmerken en stadskaarten. Unieke tekeningen die ik samet met mijn collega’s met veel liefde verwerk tot duurzame woonaccessoires en cadeaus. We verkopen posters, serveerplanken, sleutelhangers en nog veel meer.
We blijven druk bezig, dus er komen regelmatig nieuwe producten bij!

Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje in onze webshop.

Mijn favoriete product: de ABC-poster Lekker Hollands, met allemaal typisch Nederlandse lekkernijen. De producten uit de ABC-serie maak ik met zoveel plezier. Het begint al bij het bedenken van alle 26 woorden, wat altijd een hele puzzel is. Daarna kan ik me helemaal uitleven op alle leuke kleine illustraties.

Veel mensen vinden het leuk om mijn huisjes te verzamelen. Terwijl anderen ze juist weer graag weggeven. Voor wie het ook mag zijn: ik hoop dat je er net zo veel plezier aan beleeft, als ik had tijdens het maken!

Hartelijke Hollandse groetjes, 

Renske 

Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping
Winkelwagen0
There are no products in the cart!
DOORGAAN MET WINKELEN
0