More results...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
product
project
Filter by Categories
Nieuw product
nieuws
Wandelroute

ONZE DUURZAAMHEIDSMISSIE

Wij werken hard aan het steeds verder verduurzamen van al onze activiteiten. Duurzaam handelen is één van de belangrijkste kernwaarden van Hollandse Huisjes. Het zit stevig verankerd in ons DNA. In de manier waarop wij onze producten maken en verpakken streven wij altijd naar een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk.

We ontwerpen al onze nieuwe lifestyle accessoires met kwaliteit en duurzaamheid voorop. Onze cadeau accessoires zijn behalve uniek en met de hand geïllustreerd, ook erg duurzaam. Continu maken we de afweging tussen prijs en kwaliteit, waar duurzaamheid vaak de doorslag geeft.

Alle producten worden in elkaar gezet en afgewerkt in onze eigen werkplaats in Haarlem. Onze lasermachine moet vaak overuren maken, dus gelukkig wel op groene stroom! Waar mogelijk gebruiken we alleen duurzame en circulaire materialen zoals kurk, gerecyclede tegels, gerecycled papier en bamboe.

OP WEG NAAR EEN VOLLEDIG DUURZAAM BEZORGPROCES

Duurzaamheid betekent voor ons – behalve het aanbieden van een duurzaam product – ook het minimaliseren van onze impact op het milieu. Op die manier dragen we pas echt bij aan een duurzamere samenleving. Onze duurzaamheidsmissie vertalen we steeds opnieuw naar concrete doelen. En een langgekoesterde wens was het verder verduurzamen van ons bezorgproces.

Al vanaf het begin waren onze handgemaakte illustraties te koop met en zonder lijst. Onze illustraties met lijst werden verstuurd in een groot, breekbaar en zwaar pakket. Vanwege onze kwaliteitsgarantie worden illustraties zonder lijst (vanaf maat A2) verzonden in een kartonnen verzendkoker.

De kokers minimaliseren de kans op beschadigingen en kunnen door onze klanten worden hergebruikt, voor bijvoorbeeld inpakpapier, oude posters en tekeningen. Alleen wat ons dwars zat: de zware lijsten en de extra overgebleven ruimte in het midden van de koker. En nu hebben we voor beide een oplossing: De Hollandse Huisjes Magnetische Lijst 2.0.

DUURZAME VERZENDING VAN DE LIJST 2.0

Vandaag nemen we afscheid van onze oude manier van inlijsten. De zware traditionele lijsten van glas of plexiglas voldoen niet meer aan onze kwaliteit- en duurzaamheidseisen. Dat is waarom we vanaf nu alleen nog de makkelijke magnetische lijst aanbieden!

Onze nieuwe lijsten bieden behalve een modern en trendy uiterlijk, ook een stukje gemak voor jou. Inlijsten is best een gedoe en van schilderij wisselen dus ook. Maar met onze nieuwe lijsten hangt je print binnen luttele seconden aan de muur. Zonder dat je de poster hoeft te beschadigen. Je wisselt straks dus net zo makkelijk van schilderij als van een paar schoenen!

Bovendien is voor deze nieuwe manier van inlijsten nog minder dan de helft van de hoeveelheid hout nodig. De kwalitatief zware prints van Hollandse Huisjes worden stevig op z’n plek gehouden door kleine onzichtbare magneetjes. De lijsten zijn verkrijgbaar in alle gewenste afmetingen, in een lichte en donkere versie. Zowel voor horizontale als voor verticaal gehangen illustraties.

TRENDY, PERSOONLIJK EN DUURZAAM CADEAU PAKKET

Het eindproduct is een handgemaakte illustratie met moderne lijst. Een cadeaupakket dat naast trendy, ook persoonlijk is. En behalve makkelijk in gebruik, ook licht is en duurzaam.

Onze zwart/wit posters zijn gemaakt van 100% gerecycled landbouwafval. Het witte vezelpapier is op natuurlijke wijze gebleekt. Beide papiersoorten zijn voorzien van FSC keurmerk. Met behulp van een klein schroefje en een mooi koortje hang je de illustratie simpel aan de muur. Het cadeau is zo klaar om te geven, aan jezelf of een ander.

De eerste maand bieden wij de A4-poster samen met de lijst aan voor de Vroege Vogelprijs van € 29,-!
Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping
Winkelwagen0
There are no products in the cart!
DOORGAAN MET WINKELEN
0