More results...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
product
project
Filter by Categories
Nieuw product
nieuws
Wandelroute

Op zoek naar een bijzonder Amersfoort souvenir? Wij hebben nu hele leuke Amersfoort cadeaus in onze collectie!

Een duurzame serveerplank met de prachtige, herkenbare stadskaart van Amersfoort erin gegraveerd. Serveer de heerlijkste hapjes op een wel heel bijzondere manier.
De serveerplank/snijplank is verkrijgbaar in verschillende formaten, 20 x 30 cm en voor wie echt wil pronken; 30 x 45 cm. De planken zijn een mooie ene-catcher in de keuken. Ze zijn gemaakt van duurzaam bamboe-hout. Worden door onze lasermachine zorgvuldig gegraveerd en met de hand afgewerkt en verpakt.
Wil je een uniek Amersfoorts cadeau geven? Dan kun je de plank laten personaliseren. Wij graveren dan jouw persoonlijke tekst op de achterkant van de plank. Zo geef je iedere Amersfoort-fan een wel heel persoonlijk en bijzonder cadeau. Bekijk en koop hier jouw Amersfoortse serveerplank.

Naast de serveerplanken hebben we de Amersfoortse stadskaart ook gegraveerd op een set van 4 onderzetters van kurk. Een ideaal cadeautje voor iedere oude en nieuwe Amersfoorter. De 4 onderzetters vormen samen de stadskaart, dus je moet de stad wel een beetje kennen om hem in elkaar te puzzelen. De onderzetters van Amersfoort vind je hier.

Naast de Amersfoortse producten vind je bij ons de leukste producten van Alkmaar, Amsterdam, Brabant, Delft, Den Bosch, Den Haag, Groningen, Haarlem, Leeuwarden, Leiden, Overveen, Rotterdam, Texel, Utrecht, Zaandam en Zwolle.

Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping
Winkelwagen0
There are no products in the cart!
DOORGAAN MET WINKELEN
0