More results...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
product
project
Filter by Categories
Nieuw product
nieuws
Wandelroute

Echt typisch Utrechts: de Domtoren stond al in onze ABC Nederland. En nu na vele verzoeken én omdat jullie stad zo mooi is, hebben we ook 2 bijzondere serveerplanken souvenirs aan onze cadeauwinkel Utrecht toegevoegd.

Utrecht, prachtige stad met de Domtoren als kloppend hart: nu ook verkrijgbaar als origineel en typisch Utrechts cadeau. De Domtoren is met de hand geïllustreerd door illustrator Renske Horn. En met de nieuwste lasertechnologie in het dikke bamboe hout gegraveerd.

Bamboe is de meest duurzame houtsoort die er bestaat, omdat het zo ontzettend snel groeit. Dit maakt onze typische Utrechtse cadeaus ook nog hele duurzame Utrecht souvenirs! Bovendien is ons bamboe-hout ultra hygienisch en vriendelijk voor je messen.

Perfect dus als broodplank, ontbijtplank, snijplank of om op een originele manier hapjes te serveren. Dat maakt dit cadeaupakket ook een echt typisch Utrechts cadeau. Beide Utrechts souvenirs zijn los te koop als kaasplank van Utrecht of borrelplank van Utrecht. En samen als origineel cadeaupakket van Utrecht.

Al onze Utrecht souvenirs en Nederlandse cadeaus worden lokaal en duurzaam gemaakt. In onze souvenirwinkel Utrecht vind je zeker weten een leuk typisch Utrechts cadeautje of een persoonlijk cadeau van Utrecht; want op al onze bamboe snijplanken verzin jij ook nog eens je eigen tekst!

Tags: Utrecht

Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping
Winkelwagen0
There are no products in the cart!
DOORGAAN MET WINKELEN
0