More results...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
product
project
Filter by Categories
Nieuw product
nieuws
Wandelroute

Moederdag 2020. Verwen haar eens echt dit jaar. Door haar te verrassen met een persoonlijk moederdag cadeau mét persoonlijke moederdag tekst. En serveer haar een heerlijk moederdag ontbijtje op één van onze bijzondere serveerplanken. Gegarandeerd dat dit moederdag cadeau origineel is. Al onze borrel-, kaas- en snijplanken worden lokaal, met de hand en in Nederland gemaakt.

Het is nu dus zelfs mogelijk om in onze serveerplanken een speciale moederdag tekst of een leuke moederdag quote te laten graveren. Of leuker nog: een klein bijzonder moederdag gedichtje. Op de voorkant een mooie illustratie van haar stad en op de achterkant een lief bericht van haar kinderen. Hoe origineel moederdag cadeau is dat wel niet? Dit is een persoonlijk moederdagcadeau waarmee je echt laat zien hoeveel je om haar geeft. Uniek Hollands Design: ook bij haar in huis.

Alle cadeaus voor moederdag 2020 krijgen van ons een bijzonder moederdag etiket waarop staat: “Voor de liefste moeder”. En wil je het moederdag cadeau direct bij haar laten bezorgen? Dat kan ook! En dan doen we er zelfs nog een gratis Hollandse Huisjes kaart bij!

Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping
Winkelwagen0
There are no products in the cart!
DOORGAAN MET WINKELEN
0