More results...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
product
project
Filter by Categories
Nieuw product
nieuws
Wandelroute

Hollandse Huisjes wordt aanbevolen op BigSellers.nl

Leuk nieuws! Hollandse Huisjes is genomineerd in een nieuw artikel van het trendy blog van BigSellers. Voor wie het nog niet kent: BigSellers is een online kadogids gericht op kwaliteit. Alleen de beste (woon)cadeaus komen op de site. Dagelijks zetten ze nieuwe leuke lijstjes online. Omdat BigSellers alleen cadeaus van hoge kwaliteit aanbeveelt, zijn we dan ook erg trots dat er verschillende artikelen van Hollandse Huisjes tussen staan! 😀

Wij zijn natuurlijk heel blij met deze vermelding, omdat ze nét iets anders zijn dan andere blogs: ze richten zich voornamelijk op kwaliteit. Ze tonen dus alleen de mooiste, handigste en meest originele cadeaus en woonaccessoires. En daar hoort onze webwinkel nu ook bij! 

Bovendien testen ze ook veel zelf, zowel de producten als de webshops. Alle cadeaus die BigSellers aanbeveelt worden eerst beoordeeld op recensies, respons en reputatie. Het kon dan ook niet anders dan dat de beoordeling van BigSellers positief zou zijn. Hollandse Huisjes kreeg mede zo’n hoge score vanwege onze “unieke ontwerpen en lokale productie”.

We hebben zelfs een plek gekregen op de lijst ”favoriete webwinkels”; een hele eer voor ons. Vooral omdat zij de enige online winkelgids die zelf onderzoek doet naar de beste koop!

Kijk zelf maar eens op BigSellers.nl

15 UNIEKE CADEAUS VOOR DE ECHTE ROTTERDAMMER

10 HOLLANDSE SOUVENIRS DIE JE STIEKEM ZELF WIL HEBBEN

Tags: Rotterdam

Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping
Winkelwagen0
There are no products in the cart!
DOORGAAN MET WINKELEN
0