More results...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
product
project
Filter by Categories
Nieuw product
nieuws
Wandelroute

Actie! Poster en Lijst

Vanaf vandaag gebruiken we alleen nog maar één nieuw soort lijst: de slimme magnetische lijst! Daarmee kunnen we de posters samen met de lijst versturen in een verzendkoker of brievenbus envelop. Dat scheelt kilo’s verpakkingsmateriaal, laadruimte en impact op het milieu. 

Waarom kiezen wij voor deze trendy en duurzame lijst?

Deze lijsten zijn te gek, ze zijn superhandig in gebruik en veel lichter dan de klassieke lijsten. Onze handgemaakte cadeau illustraties waren vanaf het begin al te koop met en zonder lijst. Alleen zat er bij ons wel iets dwars: de zware breekbare lijsten waren weinig duurzaam. Het versturen was lastig en ze hadden (te) veel verpakkingsmateriaal nodig. Nu hebben we gelukkig de oplossing: deze fraaie en gebruiksvriendelijke magnetische lijst. 

NU SPECIAAL VOOR VROEGE VOGELS:

Trendy, persoonlijk en duurzaam cadeaupakket

Verwen jezelf (of een ander). Kies je favoriete poster uit en combineer deze met de slimme magnetische lijst. Als mooi cadeaupakket. Persoonlijk, met de hand geïllustreerd en ook erg trendy.

Zo is het unieke cadeau direct klaar om te geven. Binnen enkele seconden hangt de illustratie aan de muur, zonder de poster te beschadigen! De slimme magnetische lijsten zijn in alle maten verkrijgbaar, in een lichte en donkere versie.

En, deze eerste maand koop je de A4 poster samen met passende lijst voor de introductieprijs van € 29,-!

Ga snel naar onze posters en bestel dit leuke cadeaupakket!


Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping
Winkelwagen0
There are no products in the cart!
DOORGAAN MET WINKELEN
0