More results...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
product
project
Filter by Categories
Nieuw product
nieuws
Wandelroute

Maak kans op zo’n unieke serveerplank! 

Heb jij een Hollands Huisje in huis? Een poster aan de muur of de plattegrond van je lievelingsstad aan je sleutelbos? Misschien drink je wel elke ochtend koffie uit onze beker en pronken de Hollandse Huisjes magneten op je afzuigkap.

Wij zijn heel benieuwd om te zien hoe jij onze producten gebruikt. Hoe Hollandse Huisjes staat in jouw huis. Dus laat het ons zien met een leuke foto! De leukste foto’s komen op onze website én de allerleukste foto belonen we met een gepersonaliseerde serveerplank. Dan kun je straks ook eten van je lievelingsstad!

 

Wil je kans maken op zo’n one-of-a-kind serveerplank van Hollandse Huisjes?

Ga naar onze Facebookpagina, ons Instagram account of stuur je foto naar: info@hollandse-huisjes.nl o.v.v. ‘WIN EEN UNIEKE SERVEERPLANK’.

Ga snel naar Facebook en verzamel alvast wat likes onder je foto

NB. Heb je onze huisjes cadeau gegeven? Maak dan een samen een foto en schrijf erbij dat het om een duo-inschrijving gaat. Als de minimale hoeveelheid inzendingen is behaald, kiest een uiterst deskundige jury bestaande uit de 5 teamleden van Hollandse Huisjes de uiteindelijke winnaar. Je geeft Hollandse Huisjes toestemming om de foto op haar eigen website en social media kanalen te delen. De jury let vooral op originaliteit, want dat zijn de Hollandse Huisjes cadeau accessoires immers ook! Je mag zoveel foto’s insturen als je wil.


Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping
Winkelwagen0
There are no products in the cart!
DOORGAAN MET WINKELEN
0