More results...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
product
project
Filter by Categories
Nieuw product
nieuws
Wandelroute

We hebben weer een aantal nieuwe woonaccessoires. Gemaakt van een – voor ons – nieuw soort materiaal. Na circulair porselein, papier van landbouwafval en het duurzaamste hout dat er bestaat, is het nu tijd voor wat creatief met kurk.

Want over kurk kunnen we kort zijn: kurk is geweldig! Het is een natuur product, licht en hitte- en vochtbestendig. Reden genoeg dus om een geweldig nieuw wooncadeau te verzinnen. Want alleen al het gebruik van kurk draagt al bij aan een duurzamere wereld. 

Kurk wordt namelijk gemaakt van de schors van de kurkeik. Maar om kurk te winnen hoef je de eik niet te kappen, je hoeft hem alleen te schillen. En door dat schillen kan de boom honderden jaren langer blijven leven!

Bovendien zijn onze onderzetters een lust voor het oog én ook nog een kleine uitdagende puzzel. We hebben Amsterdam en Haarlem verdeeld in 4 tot 16 stukken. De plattegrond hebben we gegraveerd met onze eigen lasermachine. Krijg jij jouw stad snel weer in elkaar?

Naast Amsterdam en Haarlem, zijn alle andere steden op aanvraag. Voor aanvraag of meer informatie, stuur een mailtje naar info@hollandse-huisjes.nl

Voor de snelle beslissers: alleen deze maand is de set van 4 onderzetters slechts 10,-.
Bestel ‘m hier!

Tags: Haarlem

Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping
Winkelwagen0
There are no products in the cart!
DOORGAAN MET WINKELEN
0