More results...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
product
project
Filter by Categories
Nieuw product
nieuws
Wandelroute

Hollandse Huisjes wordt aanbevolen op BigSellers.nl

Leuk nieuws! Hollandse Huisjes wordt genoemd in diverse artikelen van het trendy blog van BigSellers. Voor wie het nog niet kent: BigSellers is een online winkelgids met hele leuke cadeaus op het gebied van lifestyle, gadgets en uitjes. Ze zetten dagelijks nieuwe leuke lijstjes online. En nu staan er ook verschillende artikelen van Hollandse Huisjes tussen! 😀

Wij zijn natuurlijk heel blij met deze vermelding, omdat ze nét iets anders zijn dan andere blogs: ze richten zich voornamelijk op kwaliteit. Ze tonen dus alleen de mooiste, handigste en meest originele cadeaus en woonaccessoires. En daar hoort onze webwinkel nu ook bij! 

Bovendien testen ze ook veel zelf, zowel de producten als de webshops. Alle cadeaus die BigSellers op hun website plaatst, worden beoordeeld op recensies, respons en reputatie. We hadden dan ook alle vertrouwen dat de beoordeling van BigSellers positief zou zijn. Hollandse Huisjes kreeg mede zo’n hoge score door onze “unieke ontwerpen en duurzame productie”.

We hebben zelfs een plek gekregen op de lijst ”favoriete webwinkels”; een hele eer voor ons. Vooral omdat zij de enige online winkelgids die zelf onderzoek doet naar de beste koop!

Kijk zelf maar eens op BigSellers.nl

Made in Holland – 15 originele souvenirs uit Nederland

14 Unieke cadeaus voor de echte Amsterdammer

Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping
Winkelwagen0
There are no products in the cart!
DOORGAAN MET WINKELEN
0