More results...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Search in posts
Search in pages
product
project
Filter by Categories
Nieuw product
nieuws
Wandelroute

Ga op pad met de Hollandse Huisjes wandelroute

Ontdek de geheime en kleine huisjes van Amsterdam. Iedereen kent het imposante Rijksmuseum en het Paleis op de Dam. Maar ken je ook de kleinste huisjes van Amsterdam? De huisjes die zo smal zijn als een enkele voordeur? Ze bestaan wel, maar zitten vaak verborgen. Of je loopt er zomaar langs, zonder ze te zien..

Amsterdam heeft meerdere geheime mini huisjes. En meerdere huisjes claimen het aller smalste te zijn. Wil je precies weten waar deze huisjes staan? En waarom ze zo smal zijn? Ga dan met ons mee op reis en beleef het authentieke Nederland!

Onze stadswandeling is helemaal gratis en leid je langs bijzondere en vaak ook lekkere Amsterdamse huisjes. Beleef het smalste cafeetje, theehuisje, winkeltje, restaurantje en hotelletje van Amsterdam. Doe de wandeling: Lekker & klein Amsterdam!

De totale route is 6,5 km. Wil je overal langslopen en een paar mooie foto maken? Dan ben je een kleine 2 uur onderweg. Stop je op meerdere plekken om iets te eten of te drinken? Dan ben je zomaar de hele dag bezig. Boek je ook dit bijzondere hotelletje? Dan is je romantische citytrip compleet!

Tags: Amsterdam

Wishlist 0
Open Wishlist Page Continue Shopping
Winkelwagen0
There are no products in the cart!
DOORGAAN MET WINKELEN
0